Kötelező szerviz

Rendszeres targonca szerviz, a karbantartás a kulcsszó: ha a targonca megfelelően van kezelve, szervizelve, akkor ez később következik be, ha elhanyagolják, jól járnak a szervizek és jöhet a targonca javítás.

Targonca szerviz, javítási költségek csökkentése

Egy targonca összes üzemeltetési költségei között szerepel az új targonca vételára, a karbantartási és javítási költségek, az üzemanyag, elektromos targoncák esetén az elektromos áram és az esetleges akkumulátor csere, továbbá haszonként fog jelentkezni a már használt targonca majdani eladási ára. Min tud spórolni?

Min tud spórolni?

A vételárat már kifizette, az üzemanyag mennyisége már függ a karbantartástól is! Ha pl. befog a fék vagy túl kopott a gumi, az óránként 100 forintokban mérhető veszteséget okozhat, ami nem feltétlenül csak a targonca szerviz és javítási munkák költségeként jelentkezhet, hanem a munkavégzés hatékonyságának romlásából is!

A karbantartások elhanyagolása miatt a targonca szerviz, a javítások költsége egy targonca első 6 évében megközelítheti a vételárat is, különösen egy német, például Still Linde vagy Jungheinrich targoncánál a rengeteg elektronika miatt.

Az általunk forgalmazott gépek nincsenek telerakva elektronikával, a karbantartásuk és az esetleges javítási költségük és lényegesen kedvezőbb, a német márkákhoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: