Koronavírus elleni intézkedések

A jelenlegi helyzetre való tekintettel tájékoztatjuk jelenlegi és leendő partnereinket

Alkatrész beszerzés illetve rendelés:

    1. Alkatrészrendelések határideje kitolódik a Nemzetközi és a Hazai helyzet miatt. Rendelés esetén mindenki tájékoztatást kap a Rendelés beérkezésének várható idejéről.

    2. Az alkatrészek kiszállítása kizárólag Futárszolgálattal történik, melynek fizetési feltétele Átutálás! Készpénzes valamint Kártyás fizetés NEM lehetséges.

Javítás, Szervizelés:

  1. Megkérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint minél kevesebbszer érintkezzenek személyesen a javításra, szervizelésre érkezett kollégával.

  2. Ha megoldható a javítandó gépet egy távol eső helyen tegyék le a kollégának, ennek elengedhetetlen feltétele az, hogy pontos tájékoztatást kapunk a gép hibájáról!

  3. Az elektronikus munkalapot csak a kollégánál lévő fertőtlenítő használata után olvassák el és írják alá.

  4. Kérnénk partnereinket arra is, hogy abban az esetben hívjanak minket, ha a hiba veszélyezteti a biztonságos munkavégzést, vagy üzemképtelen, ez alatt azt értjük, hogy próbáljuk mellőzni az olyan bejelentést, mely egy nem szépen törlő ablaktörlőről vagy egy gyengén világító első lámpa izzójának a cseréjéről szól.

Egyéb rendelkezések:

  1. Kérjük jelezzék és tájékoztassanak, ha olyan telephelyre indul szervizautónk, ahol saját Koronavírus elleni intézkedéseket vezettek be.

  2. Kollégánk megtagadhatja a bejelentett munkavégzést, ha a munkavégzés helyszínén bárkin a vírus tüneteit észleli.

Koronavírus (COVID-19) tájékoztató

A változásokról folyamatosan tájékoztatjuk a www.autotarg.hu/korona honlapon!

Az Autotarg 2005 Kft jelenlegi intézkedései a döntéshozatal pillanatában ismert kormányzati intézkedéseken alapulnak, amennyiben tevékenységünkkel kapcsolatban időközben új intézkedés születik, jelen intézkedések felülvizsgálatra kerülnek!