Image
IT Support Services

Megelőzés & Karbantartás

Cégünk, amely minden gyártót és modellt ki tud szolgálni Időszakos Karbantartási Szolgáltatás technológiában, átvette a szakértők és a technológia igénybevételének elvét, kötelességének tekintette a legmegfelelőbb körülmények közötti kiszolgálást.

 

Szakértő munkatársaink tavaszi ellenőrzése egy olyan szolgáltatás, amely egy hosszú tél után visszaállítja targoncáját hogy magabiztosan kezdje az új évet.

 

Téli felkészítés, mielőtt lehűlne az idő. Fagyálló ellenőrzés az esetleges fagyási károk elkerülése érdekében, fagyálló fokmérés és fok beállítás.

 

divider

Minden szükséges intézkedést megteszünk, ahogy az időszakos hatósági műszaki felülvizsgálaton targoncáját ne vegyék ki a termelésből. Igény szerint előzetesen átvizsgáljuk targoncáját az esetleges hibák miatt.

 

 Hibák feltárása és elhárítása időben lényegesen olcsóbb, mint amikor már bekövetkezett a baj, válasszon karbantartási csomagjaink közül és előzze meg a költséges javításokat.

Megbízhatóság

Szakértő munkatársainkkal pontos, megbízható és etikus szolgáltatásokat nyújtunk. A leggyorsabb és legmegbízhatóbb módszereket alkalmazzuk márkájához.

Hűség

Teljes odafigyelés a munka befejezéséig. Szilárd és hosszú távú kapcsolatokat alakítunk ki minden olyan céggel, amellyel együttműködünk.