Linde
Jungheinrich
Still
Toyota
TCM
Nissan
Mitshubishi
Komatsu
Desta
Bulgár
Heli

Targonca alkatrészt keres?
Az AUTOTARG 2005 Kft az Ön vállalatának megoldása!
Minden nagyobb márkanevű targonca és anyagmozgató berendezés, ipari járművek, seprőgépek, súrológépek és emelőkosarak alkatrészei megtalálhatóak nálunk. Eredeti gyári alkatrészek, utángyártott alkatrészek, felújított alkatrészek vagy nehezen beszerezhető elavult targonca alkatrészekre van szüksége, akkor keressen minket bátran. Hívja a 30-9635-704 telefonszámot, ha alkatrészekre van szüksége.

Telefonos Rendelés

A további kényelem érdekében megrendelheti alkatrészeit telefonon, e-mailben vagy Facebookon. A legtöbb alkatrészt a megrendelés napján csomagoljuk és küldjük a megrendelt címre. Az alkatrészek e-mailben történő megrendeléséhez kérjük, küldje el kérését a hibabejelentes@autotarg.hu címre, vagy hívja az 30-9635-704 telefonszámot

A korszerű szerviz és értékesítés elengedhetetlen feltétele a megfelelő színvonalú és értékű raktárkészlet biztosítása. Partnereinket megkíméljük a több napos, vagy akár hetes várakozás kellemetlenségeitől. Raktárkészletünk lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást az általunk javított és karbantartott gépparkokra.

Webáruházunk folyamata
0%

Folyamatosan dolgozunk webes felületünkön, hogy ön kényelmesen tudjon alkarészt rendelni kattintással, akár aznapi kiszállítással.

Webes alkatrészrendelő felületünk elkészüléséig kérem keressen minket elérhetőségeink bármelyikén. Kollégáink a rendelkezésére állnak e-mailben, telefonon és Facebookon.